Låst ude? 10 tips på hvordan du kommer ind igen

Sådan lukker du dig selv inde igen, prøv før du ringer til låsesmeden
Låst ude? 10 tips på hvordan du kommer ind igen

Endnu et indlæg om låse og sikkerhed, her er minde tips til hvordan jeg gjorde når jeg fandt jeg mig selv låst ude af mit hus. Når du er låst ude af huset, er det første, du begynder at gøre, at gå i panik. Alle gør det i forskellig grad. For mig varede det kun et øjeblik. Fordi jeg troede, at jeg vidste, hvad jeg kunne gøre for at komme ind igen, jeg kender jo også en dygtig Låsesmed Døgnvagt i Hovedstaden. Jeg troede, at der ikke var nogen måde, hvorpå jeg var lukket ude af mit hus. Så det er, hvad jeg gjorde for at komme tilbage til mit aflåste hus som en fuldstændig nybegynder. Og selvom jeg måske ikke har haft succes i alle mine forsøg, fungerer det som de trin, du kan følge, hvis du nogensinde er lukket ude af huset eller din lejlighed.

10 tips hvordan du åbner din låste dør:

  •  Se efter de andre døre
  • Vindue
  • Hundelåge
  • Brevsprække
  • Andre beboere
  • Skjult reserve nøgle
  • Bøjle
  • Stige
  • Låsesmed
  • Bump nøgle

Låsesmed-københavn.dk

Kontakt en Låsesmed for flere tips