Sådan åbner du en bil uden nøgle – Låsesmedens tips

Sådan åbner du en bil uden at have adgang til en nøgle, en låsesmeds bedste tips!
Man wants to open a gasoline tank.

Det er aldrig sjovt at indse, at du har låst nøgler i din bil – især ikke når du kører sent. Heldigvis gør nyere biler det meget vanskeligere for dig at gøre dette, men hvis du står uden for din låste bil med nøglerne siddende i kopholderen, vil disse tricks være nyttige. her får du låsesmedens metoder til at åbne din bil uden nøgle

Brug et snor

Her er et tip til næste gang, du skal sende den frygtede tekst “låste nøgler i bil”: Hold en snorulle rundt, og du behøver du ikke ringe til en låsesmed . Bare bind en knude i strengen i henhold til videoens instruktioner, og skab en sløjfe på størrelse med din pegefinger i slutningen. Drej derefter snoren omkring højre side af førerens vindue (det kræves selvfølgelig at et vindue er lidt åbent). Hold nu snoren med begge hænder, bevæg den i en frem og tilbage bevægelse (som om du tandtråd en kæmpe tand). Hvis du gør det, flyttes snoren længere ned ad vinduet og mod den indvendige lås.

Det er her tingene kan blive lidt vanskelige. Manøvrer forsigtigt sløjfen over låsen, træk enderne af snoren for at stramme løkken på samme tid. Når du tror, ​​du har et solidt greb omkring låsen, skal du forsigtigt trække i den for at låse bildøren op. Voilà! Du kan åbne din bil- og nu er tilbage på vejen igen.

Prøv en bøjle

Hvis det ikke lykkedes med et snor, så kan du prøve en bølge, som er en klassiker; du har sikkert set det brugt i et par film. Det eneste du skal bruge er en bøjle og en tang. “Brug tangen til at opklare bøjlen, så du har den ene side hooked og en, der er lige,” siger låsesmeden fra låsesmed.dk i Gentofte

Brug en kile

Denne metode kan være lidt vanskelig, synes en låsesmed fra låsesmed Amager. Find et tyndt men stærkt værktøj, du kan bruge som en kile. Træk derefter toppen af ​​dørkarmen ud med et lirkeværktøj og skub kilen ind for at holde dørkarmen ud, siger låsesmedens på Amager. Tryk derefter på oplåsningsknappen ved hjælp af en lang, tynd stang (det kan endda være en bøjle).  “Selv de erfarne mennesker vil imidlertid ridse malingen eller rive vejrstrippen i løbet af denne proces, og du skal muligvis se en karosseri for at tilpasse toppen af ​​dørkarmen, da de nogle gange forbliver bøjet væk fra kroppen efter kilen anvendes.” Så sørg for, at reparationsomkostningerne virkelig er det værd, før du bruger en kile til at komme dig ud af din “låste nøgler i bil” -fejl. Hvis du er nervøs for at beskadige din bil, kan du altid overlade det til de professionelle og ringe til nogen for at hjælpe du kan f.eks. kontakte låsesmed.dk så viderestiller de dig til en lokal låsesmed på Frederiksberg, Nørrebro eller på Amager., . Nu hvor du ved, hvordan du låser en bildør op uden dine nøgler, kan du læse om hemmelighederne, låsesmede ikke vil fortælle dig at lære flere tricks i branchen.

Låsesmed-københavn.dk

Kontakt en Låsesmed for flere tips